FAQ items aan het laden...

AAMB het administratiekantoor voor ZZP’ers.

Als u ZZP’er bent kunt u niet zonder een overzichtelijke administratie. Dit is niet alleen een verplichting voor de Belastingdienst maar bovenal belangrijk voor u zelf. U zult willen weten wat de inkomsten en de uitgaven zijn en wat u verdient. Een goede administratie geeft dus inzicht in uw bedrijf, uiteindelijk wilt u als ondernemer geld verdienen.

Uw administratie uitbesteden?

Administratie voeren is geen hobby en veel ZZP’ers besteden hun volledige administratie uit bij de boekhouders van AAMB. Tegen een vast overeengekomen tarief verzorgen wij niet alleen uw boekhouding. maar denken ook met u mee en geven objectief advies. Wij verzorgen de grootboek administratie, debiteuren en crediteuren administratie, voorraadadministratie, in- en verkoopadministratie en loonadministratie.

Startersaftrek?

Ook helpen wij u bij het boeken van onkosten, BTW aangifte, vervaardigen van Winst & Verliesrekening en aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast helpen wij u met het vinden van belastingvoordelen, zelfstandigenaftrek, MKB vrijstellingen en startersaftrek. Kortom als ZZP-er willen wij u graag uitnodigen om eens vrijblijvend langs te komen voor een korte kennismaking om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.