Digitaliseren is de afgelopen jaren een enorme trend. Alles moet tegenwoordig online, maar wat is er eigenlijk mis met een papieren administratie?

Een papieren administratie geeft een goed overzicht en een vertrouwd gevoel. Er is dan ook helemaal niks mis met een papieren administratie. Het overstappen naar online is interessant als je wilt profiteren van alle extra voordelen die het levert.

  • Voorkom het kwijtraken van bonnetjes. Een foto of scan van een bonnetje is voldoende bewijslast voor de belastingdienst. Het bonnetje hoeft vervolgens niet meer bewaard te worden.
  • Een online administratie biedt een dashboard met de huidige bedrijfsresultaten in overzichtelijke kolommen en grafieken. Wanneer met regelmaat (bijvoorbeeld maandelijks) nieuwe facturen aangeleverd worden blijft dit dashboard up-to-date.
  • Voor Android en Apple gebruikers is een app beschikbaar waarin het dashboard zichtbaar is. Met de app kunnen verkoopfacturen gemaakt worden. Verder kunnen facturen en foto’s van bonnetjes vanuit de app in de administratie geladen worden.
  • De web-versie is beschikbaar voor pc’s en laptops. Deze bevat dezelfde functionaliteiten als de app.
  • Een administratie in de cloud is overal bereikbaar en kan op locatie bijgewerkt en ingezien worden.
  • Twijfel je wel eens of een factuur wel of niet in de administratie staat? Met een online administratie kun je dit gemakkelijk terugzoeken.
  • De online administratie hoeft niet meer elke maand of elk kwartaal op kantoor afgegeven te worden. Dat betekent natuurlijk niet dat je niet meer welkom bent voor een kop koffie of thee!
  • Minder printen is beter voor het milieu.


Online dashboard

Ons kantoor werkt met Snelstart online. De kosten hiervoor bedragen €10,- excl. p.m.

Digitaal aanleveren zonder Snelstart online

Aanleveren zonder Snelstart online is ook mogelijk. Door gratis programma’s als Dropbox en Google drive kunnen bestanden erg gemakkelijk op afstand gedeeld worden. Scan alle bonnen en facturen in, kopieer ze in de gedeelde map en het is geregeld.

Neem jij de stap naar online?

Geïnteresseerd? Laat het ons weten, dan nemen wij contact op en leggen we alles nog eens stap voor stap uit.