FAQ items aan het laden...

Jaarverslagen en KVK.

Het jaarverslag van uw onderneming.

Met een jaarverslag heeft u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. Deze moet u in veel gevallen deponeren bij de Kamer van Koophandel. Naast deze verplichting stelt een jaarverslag u in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van uw onderneming. Met een jaarverslag heeft u inzicht in het verleden en kunt u richting geven aan de toekomst.

Laat uw jaarrekening zorgvuldig opstellen

Voor het opstellen van een jaarverslag voor uw BV of eenmanszaak bent u bij AAMB Tilburg aan het juiste adres. Bij ons administratiekantoor wordt uw jaarverslag met zorg en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving samengesteld. Deze wordt daarbij voorzien van een samenstellingverklaring zodat de ontvanger weet dat het jaarverslag met zorg door AAMB Tilburg is samengesteld.

Sneller samenstellen van uw jaarverslag

Met uw hulp krijgt u van AAMB Administratiekantoor gedurende het jaar een actuele administratie. Vragen worden direct opgelost. Immers de adviseurs van AAMB willen bedrijven continu van waardevolle informatie voorzien. Een groot voordeel van een up to date administratie is ook dat de boekhouding aan het einde van het jaar al volledig bijgewerkt is. Na het sluiten van het boekjaar kan onze vestiging in Tilburg daarom sneller starten met het definitief maken van de jaarverslag.

Wel of geen jaarverslag nodig?

Niet elk bedrijf is verplicht een jaarverslag op te stellen. Opties voor u zijn:

  • Uitgebreid jaarverslag met toelichting. Dit jaarverslag is alleen verplicht voor een BV;
  • Balans en V&W rekening. Deze optie wordt vaak uit kostenoogpunt gekozen door ondernemers met een eenmanszaak of vof. Immers een eenmanszaak of vof is niet verplicht om een jaarverslag op te laten stellen.