FAQ items aan het laden...

Administratiekantoor AAMB in Tilburg

Een financiële administratie is voor elke ondernemer een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Natuurlijk wilt u als ondernemer bezig zijn met uw kernactiviteiten en zaken doen waar u goed in bent. Wij van AAMB begrijpen ondernemers, waarbij onze transparante werkwijze en kennis van zaken vooropstaat.  Wij verzorgen niet alleen uw boekhouding, maar denken daarnaast graag met u mee en geven daarbij een objectief advies. Een financiële ondersteuning waar u iets aan heeft.
Dus… zoekt u een boekhouder, administrateur of salaris administratie met hart voor uw zaak, maak dan een snel afspraak met ons administratiekantoor in Tilburg.

Fiscale voordelen?

AAMB neemt voor ZZP’ers, MKB’ers en vrije beroepen de complete administratie, inclusief jaarrekening en fiscale aangiftes graag uit handen. Uit eigen ervaring weten we dat er vaak fiscale voordelen blijven liggen. Zeker bij u als nieuwe klant is er vaak van voorliggende jaren nog belastinggeld terug te halen. Wij werken met een vast afgesproken prijs en u kunt ons dus altijd vragen stellen zonder daar direct een factuur voor te krijgen!

AAMB: Uw partner in business

Onze uurtarieven zijn gezien onze werkzaamheden zeer concurrerend en wij nemen graag de tijd om de jaarrekening met u door te nemen en u tussentijds te adviseren zonder dat daar later verrassingen uitkomen. Door onze openheid en vakkennis krijgt u een partner in business die zeer goed is in administratie, belastingadvies en het geven van financiële adviezen.