Team AAMB: Administratiekantoor Tilburg

Mede-eigenaar Hans Tuerlings administratie- en advieskantoor Midden-Brabant

Hans Tuerlings

Is ruim 20 jaar werkzaam als administrateur. Door een brede basiskennis kan hij overweg met diverse pakketten en verschillende soorten administraties. Daarnaast affiniteit met automatisering, waardoor het benodigde managementinformatie op diverse manieren gepresenteerd kan worden. Komt in overleg met de klant tot optimaal inzicht in zijn cijfers.

José Koenen

Heeft al ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van administraties en beschikt over de nodige papieren en kennis. Startende ondernemers, ZZP-ers, winkeliers en bedrijven in de bouw zijn bij haar aan het juiste adres. Ze informeert de klanten regelmatig en duidelijk hoe de zaken ervoor staan en vindt een goede klik met de klant belangrijk.

Medewerkster Franca AAMB

Franca

Heeft ruime ervaring in het vak. Ze werkt het liefst aan de moeilijkste administraties en heeft de kennis om een administratie volledig te verwerken. Ze werkt binnen AAMB voornamelijk aan jaarrekeningen.

Medewerker Martijn AAMB

Martijn

Is in 2018 afgestudeerd als commercieel econoom. Zijn taken binnen AAMB lopen flink uiteen. Van online marketeer tot het beheren van het systeem tot het inboeken van administraties. U kunt bij Martijn terecht voor alle technische vragen zoals het instellen van nieuwe administraties en het koppelen van de bank.