Administratiekantoor AAMB: Debiteurenbeheer.

Debiteurenbeheer is een delicate zaak. Enerzijds is het belangrijk dat uw debiteuren beheer bij een vertrouwd administratiekantoor ligt en die zorgvuldig met uw klanten omgaat. Anderzijds kunt u ook niet wachten met het innen van facturen tot het echt te laat is. Planning en opvolging moeten er voor zorgen dat de openstaande rekeningen tijdig betaald worden.

Het gehele proces van debiteurenbeheer tot incasso wordt door ons administratiekantoor verzorgd. Wij zijn succesvol door het persoonlijke contact om tijdig uw openstaande vorderingen te ontvangen, dat resulteert  ook dat u meer financiële middelen krijgt om goed te kunnen ondernemen!

Natuurlijk is iedere klant van u anders en kijken wij samen met u voor de best passende oplossing om een snelle betaling van uw openstaande factuur te realiseren, waarbij uw klantrelatie centraal staat. Een administratiekantoor als AAMB komt altijd correct over als het gaat om contacten met uw klant en geeft altijd betere resultaten dan als u het zelf zou moeten doen.

Wij treden namelijk op als uw debiteurenbeheerder, ofwel als verlengstuk van uw financiële administratie. Ons voordeel als administratiekantoor is dat wij de problemen op het gebied van facturen innen tijdig signaleren en bovendien preventief kunnen oplossen. Zodoende is een incassobureau niet nodig en kunnen de daarbij horende risico`s worden uitgesloten.