Referentie van Joyce Reinieren voor administratiekantoor Tilburg

100% Joy

Ik ben een creatieve ondernemer en heb dus heel weinig met cijfertjes. Ieder einde van het kwartaal zag ik dan ook enorm op tegen dat stukje boekhouding. Door Administratie Advieskantoor Midden Brabant is boekhouden niet leuker geworden maar wel uitdagender en vooral persoonlijker.

José en Hans zijn enorm betrokken, denken met me mee en kijken vooruit. Ze zijn zeker niet te beroerd om een extra stap te zetten. Bij AAMB voel ik me geen nummer… er is altijd tijd voor een kopje koffie en een privé-gesprekje zonder dat er op de klok gekeken wordt of ze een uurtje extra kunnen factureren. Ze nemen de tijd voor advies en ondersteuning en nemen daarmee een hele grote zorg uit mijn handen waardoor ik me meer kan focussen op mijn creatieve werkzaamheden.

Referentie van The Babyplanner voor administratiekantoor Tilburg

The Babyplanner

Toen ik met mijn bedrijfje begon stond bovenaan mijn lijstje ‘Goede boekhouder vinden’. Na het bezoeken van de KVK open dag kwam ik er wel een paar tegen maar de klik was er niet, ze maakten hun verhaal soms zo ingewikkeld dat ik dacht ”waar ben ik aan begonnen”?! Of velen werken vanuit huis en dat viel mij dan ook weer tegen. Ik kreeg natuurlijk ook veel vrijblijvend aanbod via de post. Zowel van grote als kleine accountantsbureaus, maar toen ik die van AAMB opende was ik al voor 90% zeker van mijn keuze. Het was een heel kort en krachtig voorstel van hun bedrijf met daarbij hun foto’s. Van alle talloze brieven zijn hun de enigen die zich zo voorstelden en dat sprak me aan om mezelf aan hun voor te stellen en te kijken wat ze voor mijn bedrijfje konden betekenen. Omdat ik een startende ondernemer was wilde ik een boekhouder die met mij meedacht, niet te duur was, snel en efficiënt werkt. AAMB heeft het hele plaatje wat ik van een boekhouder verwacht. Ik kan bij ze aankloppen wanneer ik wil ,ze geven me adviezen, denken met mijn bedrijf mee, zijn niet duur, werken snel en netjes.
Naast al deze punten zijn ze ook nog eens erg aardig en gezellig. Ik had me geen betere boekhouders kunnen wensen. Ben je een startende ondernemer of heb je al een onderneming en ben je op zoek naar een boekhouder? Stap dan gerust gezellig bij AAMB binnen en ervaar het zelf! “Lejla Sasic, The Babyplanner”
Referentie van The Carefactor voor administratiekantoor Tilburg

The Carefactor

Vanaf april 2013 ben ik klant geworden bij AAMB. De reden waarom ik voor hen heb gekozen ligt in het feit dat ze heel betrokken zijn bij de activiteiten die ik onderneem. Ik verricht mijn werkzaamheden binnen de HR aanverwante activiteiten, zoals outplacement en casemanagement. Heel bijzonder was dat ze meteen wisten welke tips en trics ik nodig had binnen dit werkveld, qua boekhouding.
Buiten het feit dat ze inhoudelijk veel te bieden hebben, kun je altijd een kop koffie krijgen. Dit maakt ze heel toegankelijk voor een gesprek, waardoor ze steeds in weten te spelen op mogelijke of aanstaande ontwikkelingen.
Gelukkig is het geen suf boekhoudkantoor, maar een kantoor dat actief is met oprechte belangstelling, ervaring en service. En dat was wat ik zocht en heb gevonden. “Richard Paans, The Carefactor”

Referentie van Sesko Totaalbouw voor administratiekantoor Tilburg

Sesko Totaalbouw V.O.F.

Sesko Totaalbouw is druk met werkzaamheden in de interieur en standbouw. Dit zorgt ervoor dat er zeer weinig tijd is voor zaken als de administratie/boekhouding. Dit hebben wij met grote tevredenheid uitbesteed aan AAMB in Tilburg. Hans en José hebben ervaring ten overvloede in de wereld van de boekhouding. Ze komen met tips en overzichten die voor ons bedrijf echt nuttig zijn. Nu kost de administratie ons dus niet alleen geld, het levert ook geld op! De tarieven van AAMB zijn behoorlijk concurrerend met andere administratiekantoren en hiervoor krijg je dan geheel gratis de persoonlijke benadering. Keer op keer bieden zij een luisterend oor en denken zij mee met ons bedrijf. Al deze redenen rest ons niets anders dan AAMB aan te bevelen aan iedereen.

Referentie van Jochem Mulders voor administratiekantoor Tilburg

Jochem Mulders

Ik ben een jonge ondernemer en ben van begin af aan met AAMB in zee gegaan om mijn administratie door hen te laten doen. Hans en José zijn heel vakkundig en accuraat en bovendien ook erg vriendelijk en persoonlijk!! Ik kan er met alle vragen en onduidelijkheden terecht en zij geven mij altijd een heldere uitleg of advies. Ze geven je altijd het gevoel dat ze tijd voor je hebben, en weten ook precies waar het om gaat. Ik vind het zo fijn dat ik mijn administratie aan AAMB kan overdragen en daar zelf geen omkijken of zorgen om hoef te hebben. In alle opzichten kan ik AAMB echt aanraden.

Referentie van Den Bosch Bruist voor administratiekantoor Tilburg

Den Bosch Bruist

Hans & José zijn altijd bereikbaar en verzorgen een goede afwikkeling van alle belasting- en administratieve zaken die een ondernemer nu eenmaal moet ondergaan. Verder stuur ik ze af en toe een vraag en ik krijg daar altijd een gedetailleerd antwoord op waar ik iets mee kan. Kortom: een topservice voor een topprijs.

Referentie van Beauty 4 all voor administratiekantoor Tilburg

Beauty 4 all

Meedenkend, persoonlijk en met een positieve feedback.

Referentie van De Ruyter Network voor administratiekantoor Tilburg

DE RUYTER NETWORK

Na 10 jaar lang zelf de boekhouding te hebben gevoerd, hebben we eind 2011 besloten alles uit handen te geven aan AAMB. Wij hebben voor AAMB gekozen door de persoonlijke benadering van Hans & José, de brede boekhoudkundige kennis en hun jarenlange ervaringen als succesvolle ondernemers in het bedrijfsleven. De boekhouding is bij ons altijd een ondergeschoven kindje geweest. Hierdoor zijn we door de jaren heen veel inkomsten en voordelen misgelopen. Nu slechts een paar maanden na aanvang van onze samenwerking zijn de eerste positieve resultaten al geboekt. Het is altijd makkelijk om achteraf te zeggen; “Dat hadden we jaren eerder moeten doen!” Daarom zeggen we dat dan ook niet, ..hardop.

Referentie van Damesmodezaak Mevrouw Janssen voor administratiekantoor Tilburg

Damesmodezaak Mevrouw Janssen

AAMB is een klein maar efficiënt administratiekantoor met twee enthousiaste eigenaren die de ondernemer op de eerste plaats zetten en met raad en daad klaarstaan. José en Hans staan altijd paraat ook al is het buiten kantooruren. Ik hoop nog lang zaken met dit kantoor te doen.

Referentie van Klusbedrijf Davko voor administratiekantoor Tilburg

KLUSBEDRIJF DAVKO

6 Jaar geleden ben ik gestart met Klusbedrijf Davko. Ik vind het leuk om zelfstandige te zijn, ook al zijn het vaak lange dagen en hard werken. Voor de Boekhouding heb ik weinig tijd en ik geef er ook niet veel om, daarom heb ik alles uitbesteed. José verzorgt al 6 jaar mijn boekhouding. Ik heb er geen omkijken naar en dat vind ik belangrijk. Bij een controle van de Belastingdienst bleek alles dik in orde te zijn.